•
Descriere generala
Zaharul de cocos este utilizat ca indulcitor traditional timp de secole in regiunile sudice al Asiei. Se obtine din seva florii de palmier. Este bogat in fier, zinc, calciu, potasiu, polifenoli si antioxidanti. Are un gust usor caramelizat.
contine potasiu, zinc, fier si vitaminele B1, B2, B3 si B6 contine 16 aminoacizi nu suprasolicita pancreasul este recomandat si pentru diabetici nu este albit stabilizeaza nivelul zaharului din sange are calorii mai putine decat zaharul obisnuit
Se poate adauga in cafea, lapte, smoothie, ceai, dar si in prajituri, dulciuri, patiserii.
Prepara un exfoliant de corp Mojito!
Se amesteca cateva linguri de zahar de cocos cu cateva linguri de ulei de cocos, 5 picaturi de ulei esential de menta si 5 picaturi de ulei esential de lamaie sau lime. Se maseaza intreaga corp cu compozitia obtinuta si se lasa cateva minute sa actioneze, apoi se clateste bine. Acest exfoliant recitalizeaza pielea, lasand-o moale si matasoasa.