revista

Spirulina pentru slabit

Spirulina pentru slabit

pirulina este folosită exclusiv și efectiv ca supliment nutrițional în dietele de slăbit. Ea este, de fapt, o microalgă verde-albăstruie care conține clorofilă – cu calități terapeutice de întreținere,  tonifiere și detoxifiere a organismului - și proteine. Beneficiile spirulinei sunt recunoscute mai ales de cei care au un program încărcat și stresant, care nu au timp să se ocupe de regimul lor alimentar și astfel, de sănătatea și greutatea lor.

Spirulina este un supliment alimentar care oferă vitalitate și menține corpul sănătos, fiind ideală pentru cei cu un program încărcat; este foarte concentrată, pentru o absorbție ușoară a nutrienților și conține proteine de bună calitate. Este adeseori consumată în paralel cu o dietă slabă în carbohidrați și exerciții, pentru rezultate vizibile în scăderea greutății. Se recomandă consumul de cereale și legume, limitând și consumul de zahăr, sare și grăsimi pentru a optimiza rezultatele acestui supliment natural și astfel, pentru slăbit.

Ce este spirulina?

Spirulina face parte din familia algelor albastre. Conține 70% proteine și mai multe vitamine, minerale și aminoacizi decât orice altceva, inclusiv carne,care conține 22% proteine. Este usor de digerat și de absorbit de corp decât oricare altă sursă de proteine și este una dintre cele mai bune surse naturale de beta caroten.

Beneficii.

Spirulina întărește și sistemul imunitar, protejând împotriva inflamațiilor și efectelor stresului asupra corpului. Oferă mulți nutrienți care anulează dorința de a mânca în plus. Riscul atacului de cord și simptomele premenstruale scad când echilibrul nutrițional este stabilit, iar proprietățile antioxidante protejează impotriva cancerului și a semnelor îmbătrânirii. Forma pudră poate fi adăugată în băuturi, supe, sosuri, și trebuie ferită de căldură pentru a-și menține proprietățile.

Spirulina pentru slăbit.

Relația dintre spirulină și pierderea în greutate a fost stabilită de mult timp și cu siguranță știi că este o metodă naturală de a slăbi și de a controla greutatea. Conține 10 tipuri de vitamine, 8 minerale și în jur de 18 aminoacizi, esențiali și nonesențiali, iar în ciuda faptului că spirulina conține mult mai multe proteine decât carnea, se digeră și absoarbe de 5 ori mai ușor. În aceste zile în care ritmul de viață alert nu permite decât o alimentație rapidă, instantanee aproape, încărcată de carbohidrați, zahăr, grăsimi,  spirulina este un ajutor natural mai mult decât binevenit.

Spirulina nu acționează ca un supliment care oprește apetitul, de vreme ce nu conține chimicale, ci are rolul său natural. Ușurează apetitul prin faptul că oferă acea nutriție de care are nevoie corpul, fără a îl supraîncărca. Cand nevoile nutriționale sunt mulțumite, metabolismul este mai eficient și pierderea de kilograme este mult mai ușoară. Prin consumul de o linguriță de spirulină pudră sau 6-10 tablete cu o oră înainte de mese, corpul se simte mai satisfăcut cu o masă slabă în calorii și carbohidrați, bogată în proteine. Aceste proteine oferă multă energie.

Spirulina nu înlocuiește mesele și gustările, ci echilibrează dieta slabă în carbohidrați. În timpul dietei, poți crește ușor aportul de spirulină pentru a face mesele luate mai slabe. Spirulina ar trebui să se consume și după ce revii la o greutate sănătoasă, pentru a o menține astfel.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Capsule Noapte buna n136 30cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
56 ,30 LEI
70,40
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
24 ,20 LEI
30,26
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,58 LEI
30,73
Probio vital d128 20cps FARES
-20%
33 ,25 LEI
41,56
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,95 LEI
34,93
Sirop pentru imunitate formula noua F147 250ml FARES
-9%
28 ,06 LEI
30,84
Zinc + vitamina d3 30cpr FARES
-9%
30 ,89 LEI
33,95
Menopauza g81 60cps FARES
-9%
34 ,93 LEI
38,39
» Mai sunt inca 4359 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Fructe de sezon care te ajuta sa slabesti

Prunele Sunt de sezon, sunt delicioase si te ajuta sa iti mentii…

6 idei geniale de la profesionistii in slabit, inainte sa incepi dieta

Ai impresia ca sunt doi mari pasi simpli pana sa ajungi la silueta…

La ce trebuie sa renunti cu drag cand vrei sa iti mentii silueta!

Cand slabesti, te simti bine in pielea ta. Dar ti-ar placea…

Vrei motivatie pentru slabit? Alege-o pe cea buna!

Ar fi pacat sa vrei sa slabesti de gura lumii, pentru ca, desi…

Ce leguma te scapa de poftele de fast food si nu numai?

Ei bine, se pare ca cel responsabil de faptul ca nu te umple…

Descopera cele mai recomandate alimente care ard grasimile!

Unele alimente detin miraculos un atu termic: un efect puternic…

Cum topesti grasimile si scapi de burta

Este cea mai incapatanata zona, pentru ca grasimea din zona…

TOP Alimente care te satura!

Vrei sa nu mai mananci atat de mult si sa te si saturi, in acelasi…

Idei: cum sa slabesti mai rapid si sigur

Nu este usor sa dai kilogramele jos, nu cand ai parte de atatea…