revista

Slabeste cu germeni de grau

Slabeste cu germeni de grau

Cand renunti la grasimile saturate, cu siguranta renunti si la cantitatea de carne pe care o mananci. Cand se intampla acest lucru, inseamna ca te lipsesti si de nutrienti importanti, de asemenea. Ca sa umpli golurile nutritionale, totusi, ai nevoie de germenii de grau, care lupta impotriva grasimilor denumite „rele”.

Germenii de grâu, un aliment sănătos per ansamblu, se referă de fapt la embrionii grâului. Ei sunt o portiune care se îndepărtează când grâul e procesat în făină rafinată. Germenii cu sigurantă îsi merită reputatia pentru că sunt plini de nutrienti si vitamina E, tiamină si magneziu, cum arată si profilul lor de mai jos.

Beneficiile. Trebuie să recunoastem, germenii de grâu sunt minunati din punct de vedere nutritional pentru că este una din sursele cele mai bune de acid folic. Sunt vesti bune, de vreme ce acidul folic este recomandat pentru toate femeile care vor să rămână însărcinate si care se află la vârsta propice pentru a face copii. Ei oferă suficiente cantităti de acid folic pentru a preveni defectele din nastere ale tubului neural. Acest acid reduce si un compus din corp numit homocisteină. Nivelulrile scăzute de homocisteină sunt legate de reducerea riscului de boli de inimă, fracturi ale oaselor în cazul osteoporozei si dementă.

Germenii de grâu contin, de asemenea, un fitonutrient numit L-ergotioneină, care este un antioxidant puternic ce nu se distruge prin gătit. Fibrele primite prin germenii de grâu sunt de asemenea, foarte bune.

Germenii de grâu sunt o sursă excelentă de vitamine B, calciu, complex de carbohidrati, fier, fibre, magneziu, mangan, acizi grasi omega-3, fosfor, potasiu, proteine, seleniu, vitamina E si zinc. Astfel, beneficiile germenilor sunt chiar substantiale, mai ales datorită vitaminei E, care este recomandată pentru piele si are proprietăti anti-îmbătrânire.

Datorită continutului de grăsimi nesaturate, germenii de grâu se râncezesc usor, mai ales dacă sunt cruzi. Cei proaspeti ar trebui să miroasă ca nucile coapte; nedeschis, un pachet de germeni de grâu ar rezista aproape un an, iar în frigider, un recipient închis bine ar tine nouă luni.

Germenii de grâu pot fi o garnitură nutritională si adesea nedetectabilă la multe feluri de mâncare, inclusiv în pâini, prăjituri, clătite, cereale, shake-uri de lapte. Este o alternativă slabă în grăsimi care poate fi adăugată la iaurturi si cereale. Când adaugi germeni de grâu la bunătăti coapte sau pâine, poti înlocui jumătate de cană cu o cană de făină de grâu. Pentru că germenii tind să absoarbă umezeala, ar fi bine să adaugi una sau două linguri de apă pentru fiecare sfert de cană de germeni pe care o adaugi la o retetă.

Dacă lucrezi la un plan de scădere în greutate, atunci este bine să renunti la mesele grase si aminteste-ti că germenii de grâu îti pot oferi acele vitamine si minerale care s-ar putea să îti lipsească acum, la fel ca si fibrele care îti satisfac apetitul.

 

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Capsule Noapte buna n136 30cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
56 ,30 LEI
70,40
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
24 ,20 LEI
30,26
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,58 LEI
30,73
Probio vital d128 20cps FARES
-20%
33 ,25 LEI
41,56
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,95 LEI
34,93
Sirop pentru imunitate formula noua F147 250ml FARES
-9%
28 ,06 LEI
30,84
Zinc + vitamina d3 30cpr FARES
-9%
30 ,89 LEI
33,95
Menopauza g81 60cps FARES
-9%
34 ,93 LEI
38,39
» Mai sunt inca 4359 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Fructe de sezon care te ajuta sa slabesti

Prunele Sunt de sezon, sunt delicioase si te ajuta sa iti mentii…

6 idei geniale de la profesionistii in slabit, inainte sa incepi dieta

Ai impresia ca sunt doi mari pasi simpli pana sa ajungi la silueta…

La ce trebuie sa renunti cu drag cand vrei sa iti mentii silueta!

Cand slabesti, te simti bine in pielea ta. Dar ti-ar placea…

Vrei motivatie pentru slabit? Alege-o pe cea buna!

Ar fi pacat sa vrei sa slabesti de gura lumii, pentru ca, desi…

Ce leguma te scapa de poftele de fast food si nu numai?

Ei bine, se pare ca cel responsabil de faptul ca nu te umple…

Descopera cele mai recomandate alimente care ard grasimile!

Unele alimente detin miraculos un atu termic: un efect puternic…

Cum topesti grasimile si scapi de burta

Este cea mai incapatanata zona, pentru ca grasimea din zona…

TOP Alimente care te satura!

Vrei sa nu mai mananci atat de mult si sa te si saturi, in acelasi…

Idei: cum sa slabesti mai rapid si sigur

Nu este usor sa dai kilogramele jos, nu cand ai parte de atatea…