•
Semintele de susan negru sunt foarte populare în bucataria asiatica. Ele au o aroma mai puternica decât semintele albe, si contin mai mult calciu.Se recomanda mai ales in cazurile de oboseala cronica sau in perioadele de covalescenta, datorita continutului sau bogat in minerale si vitamine indispensabile corpului uman. Sunt bogate în proteine si aminoacizi. Se folosesc in bucataria raw, în prepararea pastei de susan (tahini), in patiserie, etc.
Ingrediente: *seminte de susan negru. *provenite din culturi certificate ecologic.
Continut: 150 g
Valori nutritionale / 100 g: Valoare energetica: 2399 KJ / 573 Kcal Proteine: 17.73 g Carbohidrati: 11.65 g - din care zaharuri 0.3 g Grasimi: 49.67 g - din care acizi grasi saturati: 6.96 g Fibre: 11.8 g Sodiu: 11 g
Tara de origine: Bolivia
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.