•
Produsul este un amestec de pulberi din 19 plante medicinale, fiind un adjuvant cu rol protector asupra plamanilor.
Ingrediente Anason (Pimpinella anisum), Angelica (Angelica archangelica), Ciubotica-cucului (Primula officinalis), Cimbru-de-gradina (Satureja hortensis), Iarba-mare (Inula helenium), Isop (Hyssopus Officinalis), Patlagina (Plantago media), Plamanarica (Pulmonaria officinalis), Ashwaganda (Withania somnifera), Coada-soricelului (Achillea milefolium), Ghimbir (Zingiber officinale), Limba-mielului (Borago officinalis), Lichen-de-piatra (Cetraria islandica), Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), Maslin (Olea europaea), Mustar-alb (Sinapis alba), Rozmarin (Rosmarinus officinalis), Salvie (Salvia officinalis), Scortisoara (Cinnamomum zeylanicum), capsula vegetala.
Utilizare Adulti si copii peste 14 ani: 1-2 capsule de 2-3x/zi sau dupa sfatul medicului. Copii intre 7-14 ani: 1 capsula de 2x/zi sau dupa sfatul medicului. Se recomanda ingerarea cu multa apa, pentru a asigura ajungerea capsulelor in stomac. Recomandam deschiderea capsulelor si administrarea pulberii de plante sublingual (se tine sub limba 5 - 10 minute, apoi se inghite cu apa). Pentru un efect maxim se recomanda utilizarea produsului timp de 3 luni.
Contraindicatii Sarcina, alaptare, trombocitopenie severa, alergie la oricare dintre componentele produsului. Precautii la administrare: copii sub 7 ani, hipertensiune arteriala, hemoragii. Se evita expunerea la soare puternic in timpul administrarii produsului, deoarece contine angelica, ce poate produce fotosensibilitate. Interactiuni medicamentoase: cu medicatia antihipertensiva; poate creste efectul anticoagulantelor orale si al cortizolului. Produsul contine plante cu potential alergenic: anason, angelica, iarba-mare, scortisoara. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Nu contine aditivi alimentari.
Afectiuni tratate Afectiuni ale aparatului respirator
Ingrediente principale Angelica
Conditii pastrare A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina si inghet. Dupa deschidere se pastreaza la temperaturi intre 10-25°C.