•
Inlocuitor al zaharului, dar cu o putere de indulcire egala cu cea a acestuia, se poate consuma in dietele hipoglucidice si hipocalorice.
Utilizare: Se utilizeaza asemenea zaharului, la prepararea prajiturilor si torturilor, tartelor si foietajelor, checurilor si piscoturilor, jeleurilor, compoturilor, inghetatelor, sosurilor dulci, sucurilor sau pentru indulcirea fructelor proaspete si a bauturilor de zi cu zi (ceai, cafea, etc.).
Îndulcitorul dietetic are valoare energeticÇŽ mai micÇŽ decat a zahÇŽrului, numai 2,4 Kcal/ g si putere de indulcire egala cu acesta. Este stabil la coacere, fierbere sau congelare. Se dizolva usor in toate mancarurile si bauturile. Produsul poate fi consumat de persoanele cu diabet, in cadrul unui plan de regim, sub supravegherea medicului. Se poate consuma, de asemenea, in dietele hipoglucidice si hipocalorice.
Nu uitati: Este important sa aveti o dieta variata si echilibrata. Ingrediente:
Informatii nutritionale la 100g: