•
Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din mladite proaspete de rozmarin (Rosmarinus officinalis). Contine alcool etilic 45% vol.
Despre produs: Actiune: de regenerare a tesutului hepatic, de reechilibrare a disfunctiilor hepato-biliare (colagog-coleretica, antispastica, antiinflamatorie), hipocolesterolemianta, de normalizare a profilului electroforetic al proteinelor serice, de reglare a functiilor glandelor cu secretie interna (hipofizara, suprarenala, ovariana si testiculara), de stimulare a circulatiei cerebrale si a microcirculatiei capilare periferice, antioxidanta (reduce radicalii liberi superoxidici si incetineste procesele de senescenta). Recomandari: in afectiuni digestive (dischinezie biliara, litiaza biliara, colecistita cronica, steatoza hepatica, hepatita virala, ciroza hepatica, insuficienta hepatica, enterocolita), tulburari metabolice (hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie, hiperuricemie), diabet zaharat, afectiuni neuro-psihice (anxietate, depresie, scaderea memoriei, vertij, migrene), afectiuni cardio-vasculare (insuficienta circulatorie cerebrala si periferica, ateroscleroza, normalizeaza valorile tensiunii arteriale (hipotensiune cu tendinta la lipotimie), disfunctii endocrine (amenoree, dismenoree, frigiditate, impotenta, adenom de prostata, insuficienta corticosuprarenaliana, menopauza, andropauza), afectiuni locomotorii (contracturi musculare, mialgii), afectiuni dermatologice (alopecie, acnee, dermatita seboreica, dermatite alergice), prevenirea proceselor de imbatranire. Rozmarinul este un coleretic si hipocolesterolemiant optim. Rozmarinul fortifica vederea si memoria, regleaza activitatea sistemului nervos. De asemenea fiind un bun cicatrizant, decongestionant si vasodilatator periferic se utilizeaza in dureri articulare si musculare, in reumatism si torticolis.
Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi, diluata in putina apa cu 15 minute inainte de mese. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. În functie de afectiune se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice (in insuficienta hepatica incipienta, ca regenerator al functiilor celulei hepatice cu ienuparul si radicele de secara; in drenajul hepato-biliar cu artarul de campie si frasinul). La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.