•
Proprietati:- freeze drying - liofilizarea - deshidratare prin sublimarea în vid a apei, după congelare;- liofilizarea este una dintre tehnologiile avansate în procesarea alimentelor după recoltare;- liofilizarea constă în congelarea fructelor sau legumelor proaspete în mediu controlat cu menținerea temperaturii între -10° și 0°C în camera de uscare, creând astfel diferențe de temperatură și presiune între interiorul și exteriorul fructului cu scopul de a elimina (sublima) apa din ele;- fructele se deshidratează treptat până când umiditatea scade la procentul dorit;- produsele liofilizate nu sunt prăjite sau îmbibate cu ulei, deci nu vor deveni uleioase sau caramelizate.Produsele uscate prin liofilizare isi pastreaza culoarea,gustul, iar pierderea de nutrienti este redusa(aproximativ 5%).
Mod de utilizare:Gata de mancat, fructele liofilizate pot fi pastrate cu mult mai mult decat fructele proaspete si sunt o gustare convenabila care nu trebuie sa fie pastrata in frigider, cu ambalajul bine inchis.
Ingrediente:100% Fructul dragonului.
Prezentare:30 g