•
INGREDIENTE: ceai negru.
MOD DE PREPARARE AL CEAIULUI ENGLISH BREAKFAST:
Se pune un plic grandpack English Breakfast in 350 ml- 400 ml de apa fiarta pana la 90 de grade (temperaturile mai ridicate pot afecta calitatea ceaiului). Ceaiul trebuie sa fie infuzat timp de 5 minute, nu mai mult deoarece poate deveni amar si prin urmare greu de baut.
BENEFICII CEAIULUI NEGRU ENGLISH BREAKFAST:
Scaderea colesterolului, fiind un bun protector cardio-vascular recomandat hipertensivilor; Faciliteaza digestia fiind indicat atat in curele de slabire cat si celor care prezinta un tranzit intestinal lent; Tonifica sistemul imunitar, prevenind o serie de boli si fiind recomandat si in sezonul rece cand predomina infectiile respiratorii; Ceaiul negru English Breakfast reduce anxietatea si te ajuta sa te relaxezi.
EVOLET Grandpack English Brekfast:
Ceaiul negru este un produs obtinut din planta Camellia Sinensis, la fel ca si ceaiul verde. Diferenta dintre cele doua tipuri de ceai o face procesul de uscare si oxidare. De asemenea, trebuie mentionat ca ceaiul negru este obtinut din frunzele si tulpinele mature ale plantei de ceai, pe cand ceaiul verde este facut din frunzele tinere. Acest lucru face ca planta Camellia Sinensis sa produca mai mult decat un singur tip de ceai, cu proprietati si caracteristici diferite. Mai putenic decat ceaiul verde, insa putin mai slab decat o cafea, ceaiul negru a reusit sa castige repede polularitatea in randul multor civilizatii.