•
Hepatovit amestec de plante pentru ceai mentine sanatatea ficatului, este vitaminizant, creste pofta de mancare, imbunatateste digestia. Produsul actioneaza si ca: tonic hepatic, stimuleaza regenerarea ficatului, coleretic-colagog.
Ingrediente Armurariu (Silibum marianum), Galbenele (Calendula officinalis), Brusture (Arctium lappa), Macese (Rosa canina), Schinduf (Trigonella foenum-graecum), Sunatoare (Hypericum perforatum).
Utilizare Macerat la rece: se macereaza timp de 6-8 ore (de seara pana dimineata), 3-4 linguri din amestecul de plante, intr-un litru de apa plata. Se strecoara si se beau 3-4 cani de macerat in decursul unei zile, inainte de masa. Infuzie: 3-4 linguri din amestecul de plante la 1l de apa clocotita, se pastreaza 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea. Se administreaza cate o cana de infuzie de 3 ori/zi. Pulbere de planta: se macina fin amesecul de plante cu ajutorul unei rasnite electrice. Se administreaza sublingual timp de 15 minute, de 3-4 ori pe zi, aproximativ cate o lingurita, apoi se inghite cu apa. Eficienta terapeutica creste daca administrarea maceratului, infuziei sau pulberii de planta se face pe stomacul gol.
Contraindicatii Nu exista contraindicatii. Nu exista reactii adverse. A nu se depasi doza prescrisa.
Afectiuni tratate Oboseala
Ingrediente principale Galbenele
Conditii pastrare A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina si inghet. Dupa deschidere se pastreaza la temperaturi intre 10-25°C.