revista

Afectiuni si recomandari de tratament cu produsele apicole Albeena

Afectiuni si recomandari  de tratament cu produsele apicole Albeena

Afecțiunile sistemului nervos

Apicolele sunt utilizate în tratarea bolilor neuropsihice, indiferent de etiologia acestora. Curele cu lăptișor de matcă, polen și păstură sunt recomandate în: migrene și cefalee, scleroză în plăci sau scleroza multiplă, boala Parkinson, boala Alzheimer, tulburări de memorie, boli psihice (depresie, demență, epilepsie, neuroastenie psihică, furie și nervozitate).
Cure cu lăptișor de matcă, deoarece îmbunătățește tonusul psihic și mental, se recomandă cure de o lună cu 2-3 gr/zi cu pauze de o lună.

Afecțiuni cardiovasculare

Lăptișorul de matcă acționează ca un tonic cardiac, energizant, vasodilatator, regenerator al celulelor cardiace, curăță sângele, scade tensiunea arterială crescută. Polenul și păstura conțin aminoacizi și ajută la acumularea vitaminei C în organism.(în cazul deficienței de vitamina C, considerată cauza principală a bolilor cardiovasculare).Se recomandă curele cu polen proaspăt (20- 30 gr/ zi) sau păstură (10 gr/zi), după mese, diluate în apă, suc de fructe sau iaurt, timp de o săptămană, pentru ca tubul digestiv să se obișnuiască cu polenul, dupa care se pot administra cu 15 minute înainte de mese. Sau cure de 1-2 gr/zi, adminsistrându-se brut sau amestecat cu miere de albine, ținut sub limbă 3- 5 minute, după care se înghite.

Afecțiuni sexuale

Pentru bărbați, lăptișorul bogat în hormoni ajută în normalizarea funcției glandelor suprarenale care produc androgeni, dar și asupra testiculelor, astfel fiind un bun tratament natural pentru hipogonadism. Pentru femei, lăptișorul de matcă pur regleaza hormonii ovarieni, hipofizari și hipotalamici; conține substanțe cu activitate estrogenica, care au efecte pozitive în cadrul tulburărilor
menstruale, asigurând echilibrul hormonal pentru femeile aflate la menopauză. În cazul infertilității și sterilității masculine, lăptișorul de matcă pur se indică în cure de 10-12 săptămâni.În cazul infertilității și sterilității feminie, curele cu lăptișor de matcă trebuie făcute de 4-6 ori pe an, fiecare timp de 4 săptămâni, cu pauze de 1 lună, 2 gr./zi.

Afecțiunile aparatului digestiv

Polenul și păstura sunt laxative naturale datorită conținutului bogat în fibre vegetale celulozice și amidon, reglând tranzitul intestinal, ajutând în caz de diaree cronică. De asemenea, reușește să amelioreze ulcerul gastroduodenal, regleaza carențele de enzime intestinale cu efect antibacterian prin proprietățile antibiotice, față de Salmonella și colibacil.Lăptișorul de matcă potolește aciditatea gastrică și regenerează mucoasa tractului digestiv, fiind indicat în gastrite, ulcer gastroduodenal.

Afectiunile hepatobiliare

Polenul, alături de păstură, hrănește și reface ficatul, fiind remedii directe prin conținutul de aminoacizi și fitohormoni, dar și prin axul hipofizo-corticosuprarenal. De aceea, principala lor eficacitate se resimte în cazul ficatului. Proprietățile lor sunt de-a dreptul remarcabile, fiind de o impresionantă importanță în hepatite și ciroze, prin efectele asupra metabolismului proteic, lipidic si glucidic.Polenul se consumă în jur de 30-60 gr/zi, împărțite în 3 reprize, cu 2h înainte sau imediat după mese. Păstura se administrează 10-30 gr/zi în 3 reprize, cu două ore înainte sau imediat după mese.Lăptișorul de matcă este un remediu atât nutritiv, antiviral și regenerant al hepatocitelor. În plus, este un biostimulator, energizant și vitaminizant, hrănește celulele hepatice și pancreatice, fiind indicat îndeosebi în hepatita acută și cronică și ciroză hepatică. Se administrează 1-2 gr/zi sublingual, o dată pe zi, dimineață pe stomacul gol.

Afectiuni imunologice

Deși paradoxal, polenul albinelor este recomandat în ameliorarea alergiilor de sezon. Polenul și păstura previn crizele de astm bronșic și reacțiile alergice, prin aportul de calciu, vitamina C și acid aspartic. Pentru imunitate: lăptișor de matcă pur 10 gr + polen proaspăt poliflor 1,5 kg + 200 ml ser fiziologic amestecate; administrarea unei lingure din acest amestec de 2-3 ori /zi, 3 luni de zile.

Angajamentul Albeena

Albinele ne inspiră prin hărnicie, organizare și calitatea rezultatului lor, iar asta ne-a ajutat să implementăm modelul stupului în compania noastră. Așa cum fac și albinele, noi garantăm calitatea și prospețimea produselor Albeena. Suntem organizați astfel încât produsul să ajungă la dvs. în stare perfectă. Noi respectăm albinele și credem în puterea rodului muncii lor.
Credem că produsele apicole trebuie să fie 100% naturale și că acestea trebuie să facă parte din dieta zilnică a fiecarui om. Misiunea noastră este să vă facem viața mai sănătoasă în fiecare zi.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Pasta vegetala de shea rafinata 200gr HERBALSANA
-50%
9 ,00 LEI
18,10
Favident spumant m151 50ml FAVISAN
-50%
8 ,80 LEI
17,61
Vitamina c 600 entero 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Ulei esential zambila 5ml LUXURIOUS
-50%
23 ,55 LEI
47,11
Lipostop CLA 120cps PARAPHARM
-50%
44 ,50 LEI
89,00
Ulei esential frangipani 5ml LUXURIOUS
-50%
26 ,63 LEI
53,26
Ulei esential lotus 5ml LUXURIOUS
-50%
26 ,63 LEI
53,26
Pycnogenol 30cps JUSTIN PHARMA
-50%
60 ,80 LEI
121,60
Sirop de tuse bronhosept copii 150ml JUSTIN PHARMA
-50%
13 ,14 LEI
26,27
» Mai sunt inca 5 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

5 remedii pentru fisuri anale

Orice leziune deschisa pe pielea din jurul anusului se numeste…

Simptome ale cancerului pe care nu trebuie sa le ignori

Cand vine vorba de sanatate sexuala, de probleme ale aparatului…

Totul despre ficat si alcool

Care sunt functiile sale vitale in organism, ce efecte are alcoolul…

Vitamine si minerale esentiale pentru femei

Sunt esentiale pentru  ca sunt vitale traiului nostru.…

De ce apar durerile pelviene?

Mai intai, sa intelegem unde apar durerile pelviene si la ce…

Pastura este de 3 ori mai puternica decat polenul

Pastura inseamna acea mixtura de polen partial fermentata care…

Pastura, un medicament natural cu beneficii inepuizabile!

Cercetari din lumea intreaga, de la cele din Statele Unite,…

Cum se prepara laxativele din plante

Laxativele sunt remedii care ajuta tractul intestinal sa isi…

Invinge astenia de primavara in 5 pasi simpli!

Te simti obosita, secatuita de puteri si ai migrene ocazionale?…